proc-u-nas-nakupovat

Sok érv, miért nálunk vásárolni

  eredeti termék  

100% eredeti termék

Az összes termék, melyet nálunk vásárol garantáltan eredeti és a gyártótól származik.

  termék visszaküldésére  

Garancia a termék visszaküldésére

A nálunk vásárolt termékeket visszaküldheti nekünk a küldemény átvételétől számított 30 napon belül. A visszaküldés meneteléről a szerződési feltételekben olvashat többet.

                         pénzvisszautalásra  

Garancia pénzvisszautalásra 2 napon belül

Ha a rendelt méret nem megfelelő és visszaküldi nekünk a terméket, a termék árát a küldemény megérkezése utáni 2 napon belül utaljuk bankszámlájára. Így nem fog Önnek a megfizetett összeg hiányozni hosszabb ideig.

   Ingyenes szállítási  

Ingyenes szállítási díj 8 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ha rendelése összege meghaladja a 8 000 Ft-os összeget, küldeményét ingyenesen fogjuk Önnek kézbesíteni, legyen az kézbesítve akár az otthoni címére, akár a munkahelyére.

  100 000  

100 000 megrendelés

Nagyon örülünk annak, hogy már több mint 100 000 megrendelést sikerült kézbesítenünk. Köszönjük.

  tájékozottság


 

Kiváló tájékozottság a rendelés állapotáról

A megrendelése állapotáról mailben informáljuk Önt - mikor elfogadjuk rendelését, mikor feldolgozás alatt van és természetesen az expedáláskor is. Sőt, elküldjük mailben a küldemény csomagkövető számát is.

   ugyfelszolgalat  

Mosolygó operátor munkatársak

Mi a szolgáltatásokhoz jól értünk. Az operátor csapat mindig azon igyekszik, hogy az ügyfélszolgálat rendben működjön és a vásárlóknak készen állnak segíteni és tanácsot adni a rendeléssel, a termék kiválasztásával , sőt akár a reklamációval kapcsolatosan. Maximális készség és gondoskodás. Praktikus információkat a vásárlás részleg vásárlás részleg.

   navigáció  

Jobb navigáció

Azt hittük lehetetlen, s mégis sikerült a termékeket kiválóbb és átláthatóbb kategóriákba sorolnunk, mely hisszük, hogy megkönnyíti a vásárlást..

   szélesített választék  

Szélesített választék

Azon fáradozunk, hogy választékunk és szolgáltatásaink kiválóak legyenek. Épp ezért a kínálatunkat rendszeresen bővítjük új modellekkel.

   hétvégén is dolgozunk  

Hétvégén is dolgozunk

Annak érdekében, hogy a rendeléseket vásárlóink időben megkapják, a készleten dolgozó munkatársaink még hétvégén is dolgoznak..