Mostantól cipőjét kényelmesen viselheti

blog

cipok

Helyes méretű lábbeli kválasztása valljuk be, nehéz dió. Ezt mi is tudjuk. Próbáltunk megoldást találni és az Önök visszajelzései alapján (akár telefonos vagy e-mail kommunikáció alapján) sikerült a problémára gyógyírt találni.

A fő problémát, amely a helyes méret kiválasztásában minket akadályozott az alábbi 2 dolog volt - hogyan győződni meg arról, hogy a méret megfelelő és hogy mit jelent az UK méret?

A megoldás megszületet.

lab

UK vagy EUR méret? Az első fontos döntés! A méret kiválasztásában az Önök visszajelzéseiből kiindulva szinte egyértelműen az európai méretet helyezik előtérbe.

Felvettük a kapcsolatot a gyártóval, vettünk egy mérőszallagot és mintegy 900 pár cipő felpróbálását követően 61 különböző márkájú cipő belső talpméretét lemértük, így sikerült létrehozni egy saját mérettáblázatot.

Izzasztó munka volt. Sajnos némely gyártó saját magát cáfolja meg a méretre vonatkozóan, pl. egy európai 37-es méret nem mindig felel meg egy UK4-es méretnek. Köszönhetően a lemért adatoknak sikerült egy olyan mérettáblázatot létrehozni, amely a belső talphossz alapján segít a méret kiválasztásában.

Hogy hogyan válasszunk helyesen lábbelit illetve a mérettáblázat
a termékek leírásában megtalálható.

 

meret

Gondoltunk a sportolókra is. Ezért nem hagyhatunk ki egy fontos tanácsot: a futócipőknél ajánlunk 1 cm-el nagyobb lábbelit választani, hogy a mozgás alkalmával a viselés kényelmes legyen. Ezt az információt csatoltuk a termék leírásához.

És lássuk a végeredménnyt!

detail

info

Már csak egy valami maradt meg utoljára
- egyszerűbb kiválaszt ási lehetőség és kényelmes viselés!

ferfi tornacipoknoi tornacipok