Ismerje meg a Monkey-Sports csapatát

nas-tym

Elég!

Egyszerűen belefáradtunk az unatkozó elárusítókba és a tömegektől hemzsegő boltokba. Valahogy átküszködtük magunkat a bevásárló központok vilogó fényekkel agyon akasztott és a pénztáraknál sorakozó tömegén keresztül.

Megpróbáljuk egy kissé másképp. Emberségesebben. Egy olyan üzletet hoztunk létre, amelyet akár éjfélkor is meglátogathat, ennek ellenére senki sem fog Önre mordulni, hogy az üzlet öt perc múlva bezár - nálunk annyi ideje van, amennyit szeretne. Nincsenek korlátozottságok - étel fogyasztása vagy a kutya jelenléte. A férfiak nem a kinti padokon ülve fognak várni a kedvesükre, hiszen ő maguk is megtalálják a maguknak valót.

És ez minden. Emberek vagyunk, emberi nyelven beszélünk és a munkánkat úgy végezzük, hogy Ön elégedett legyen. Ez az M-Team missziója: az Ön elégedettsége.

"A csapat nemcsak egy arc. Emberek, akik mindezt kezdeményezték."

majo

Marián - A cég alapítója

Ő jött elő az e-shop kialakításának ötletével. Ezzel ő lett az úgynevezett állomásfőnök. Csakhogy nála a vonatok az egyes szezonok. Nem elég, hogy azt kell követnie, hogy mikor kezdődik a tornacipők szezonja, vagy mikor van a legnagyobb érdeklődés a focicipők iránt, de szemmel kell tartania minden apró mozdulatot a raktárban is. Le a kalappal előtte, hogy mindehhez még mosolyog is. Ezért csodáljuk mi őt és büszkék vagyunk rá.

Petr

Petr - Marketing főnök

A fő igásló, az egész művelet agya. A kékszemű kakukk mögött egy öltönyös, titkos szuperhős bújik meg golyóálló üzleti tervekkel, aki soha nem megy fejjel a falnak meggondolatlanul. Az X men főhőse Charlesa Xavier - nekünk Petr. És az ő szuperadottsága? Hatalmas mennyiségű koffeint képes felszívni magába, amelyet a későbbiekben a jó cselekvésre használ fel.


valo

Martin - Számvadász

A szlovák piac numero uno-ja. Egy hatalmas mosolygós,jókedvű ember, viszont munkáját komolyan végzi. A cég pénzügyi hátteréről gondoskodik és hogy a számok hatalmában ne érezze magát szomorúnak, a nyolcasnak egy plussz pocakot rajzol, hogy az így létrejött hóemberke vidámabb perceket okozzon. Az ügyfélszolgálat főosztályvezetője, viszont szerencsére ebből nem készít hóembert.

Stanka

Stanka - Operációs igazgató

Hét tenger, a raktár és az ügyfélszolgálati munkatársak uralkodója. Napi rendszerességel csodákra képes, eltérű jellegű problémákat old meg. Valójában mi sem tudjuk, hogyan kezeli mindezt (talán a pozitív hozzáállása teszi teljesítményét különlegessé), mindenképp elnyerte csodálatunkat...egy őrült lány.

Lukáš

Lukáš - Copywriter, Marketing specialista

A skót arisztokrata, cseh költő, kreatív szörnyeteg. Ész nélkül ömlenek belőle a szövegeket, a különböző reklámszövegek. Kitalál, gondolkodik, elemez, tervez, mivel a legfőbb álma egy olyan puha szék, mint a főnöké. Ja! És egyszerre tíz banánt fogyasztott el.

Ondřej

Ondra - Kampány vezető

Nagyon hasonlít Al Borland-ra a Házi barkács sorozatból - épp csak nem ismeri a szerszámokat. Azonban tökéletesen kiismeri magát a világegyetemi analitikában, amelyet nekünk grafikonokkal, számokkal próbál megmagyarázni. Ezekből utólag további grafikonokat hoz létre és ezt követően hozza meg döntését. És ennek köszönhetően jelennek meg az interneten reklámszövegeink. Hát nem egy mágus?

Martin

Martin - Grafikus

Bemutatjuk a legújabb grafikus modellt: 2015 változat. Az alapcsomag tartalmazza a tökéletes odafigyelést a részletekre, színekre pixel pontossággal - és mindezt gitározva egy óriási rocker nagylelkűséggel. Az elavult "sex, drogok, rock' n' roll"-t Martin a "photoshop, kávé, rock' n'roll"-ra cserélte le.

verca

Veronika - termék specialista

Ha nem tudja, hogyan hangolja össze az öltözetét, kinek szól? Természetesen Veronikának! Ennek a lánynak a hatodik érzéke erre specializálódott, ő aztán tudja, hogy is néz ki egy trendi outfit, milyen kiegészítő illik a ruhákhoz. Annak örülne a legjobban, ha egyszer forgathatna egy videót, amelyben tehetségét megmutathatja a világnak. Mi is várjuk már ezt a pillanatot, nagyon.

verca

Petra - termék specialista

Egy ellentétekkel teli lány. Borzasztóan ügyes, ami a munkát illeti, de...ott robban ahol csak lehet. Mi jellemzi őt? Lekopott térdek, szétrepedt szemhéjak és ötszörös bokaficam... De minden esés után biztos, hogy ő feláll. Erre mondjuk azt, hogy igazi akaraterő.